Workshops

Workshop 1: Kaarsengieten

Bij deze workshop leert u de technieken om uw eigen kaars te kunnen gieten. Na afloop mag deze eigengemaakte kaars natuurlijk mee naar huis.

Minimaal 6 personen
Kosten workshop: € 18.50 p.p. incl drankje
Duur workshop: ± 1 uur

Workshop 2: Encaustic art

Bij deze workshop leert u de techniek waarbij wordt geschilderd met een strijkijzer. Door was te verwarmen op de strijkbout en vervolgens aan te brengen op speciaal papier, kunt u hele mooie tekeningen maken. Iedereen mag twee kaarten maken en mee naar huis nemen.

Minimaal 6 personen
Kosten workshop: € 18,50 p.p. incl drankje
Duur workshop: ± 1 uur

Workshop 3: Creatief middagje

Deze workshop is perfect als u een middagje creatief bezig wilt zijn. De middag begint met een heerlijke en gezonde lunch bij De Bijenstal in Opperdoes. Hierna kunt u kiezen tussen workshop 1: Kaarsengieten en workshop 2: Encaustic art. Na één van deze workshop te hebben gedaan, gaat u naar het Bakkerijmuseum in Medemblik. Hier krijgt u een rondleiding door het museum onder het genot van een lekker kopje koffie. Als afsluiting mag iedereen nog een hart vullen met chocolade en mee naar huis nemen.

Minimaal 8 personen
Kosten workshop: € 43,- p.p.
Duur workshop: ± 4 uur

Workshop 4: Insecten eten

Wij westerlingen moeten er niet aan denken, maar een groot deel van de wereldbevolking vindt het niet meer dan normaal om af en toe op een krekel te knabbelen. De kriebelbeestjes zijn erg voedzaam en ze smaken ook nog eens aangenaam. Tijdens deze workshop bak en frituur je zelf je eigen eten. Op het menu staan onder andere meelwormen en sprinkhanen.

Minimaal 8 personen
Kosten workshop: € 5,50 p.p.
Duur workshop: ± half uur

Wilt u reserveren?
Tel: 0227-540116 / 06-25571449
E-mail: bijenstal@quicknet.nl

workshops

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google Plus